ThunderShirt

Varenummer :819505010144_config
399,00 kr

* Obligatoriske felter

På lager

ThunderShirt

Thundershirt lyder måske for god til at være sand. Dog har denne "bluse" vist fantastiske resultater på hunde med problemer for fyrværkeri og torden. Kan også bruges ved angst for at rejse, hyperaktivitet og seperationsangst.Thundershirts blide konstante pres, har en dramatisk beroligende effekt på de fleste hunde, hvis de er bange, angste eller er hyperaktive. 

Hvad siger brugerne?
Baseret på undersøgelser og besvarelser fra over 2000 kunder, viser det sig, at over 80% af hundene viser markante forbedringer på symptomer som angst og hyperaktivitet ved brug af Thundershirt tryghedsvesten. Detanbefales, at hunden blot får sin Thundershirt påog effekten skulle ses uden træning i de fleste tilfælde. I meget slemme tilfælde kan Thundershirt benyttes som et effektivt værktøj sammen med et adfærdsprogram, der træner hunden i den ønskede retning, som lettes, og sker hurtigere i kombination med Thundershirt. 

thundershirt3

Hvordan kan Thundershirt dog afhjælpe angst?
HVORFOR virker Thundershirts blide pres, så hunde bliver roligere? Hundeeksperter mener, at blidt pres har en beroligende effekt på hundens nervesystem. At bruge pres som en metode til at afhjælpe angst, har været en normal praksis i mange år på dyr og mennesker, i situationer der skaber angst, eller blot som et værktøj til at mindske angst generelt. I dag bruges Thundershirt af mange dyrlæger, hundetrænere, private m.fl, som et værktøj til at hjælpe hunden af med sin angst og følger deraf som hyperaktivitet, kraftig gøen og uro. Thundershirt er meget nem at sætte på hunden. Når du skal bruge den første gang, kan det være en fordel at servere lidt godbidder for hunden, hvor du bruger din Thundershirt som "tallerken". Hunde stoler som regel hurtigere på ting som "bringer" dem mad, og bliver hurtigere komfortable med dem. Det er et nemt lille trick til at komme godt igang.

Thundershirt leveres i 7 størrelser fra helt små hunde til meget store hunde!

Hvis din hund er usædvanlig stor eller mindre i forhold til standarden, skal du måske en størrelse op eller ned:

  • XX-Small: Til hunde under 3.5 kg med mål omkring brystet på 22-34 cm
  • X-Small: Til hunde 4-7 kg med mål omkring brystet på 33-45 cm PT. UDSOLGT
  • Small: Til hunde 7-12 kg med mål omkring brystet på 40-58 cm
  • Medium: Til hunde 13-20 kg med mål omkring brystet på 45-65 cm
  • Large: Til hunde 20-32 kg med mål omkring brystet på 60-80 cm
  • X-Large: Til hunde 32-55 kg med mål omkring brystet på 78-100 cm
  • XX-Large: Til hunde over 55 kg med mål omkring brystet på 95-125 cm