ADAPTIL Calm Home Diffusor m/flaske 48ml t/hund

Varenummer :7392592042135
265,00 kr

På lager

ADAPTIL Calm Home Diffusor m/flaske 48ml t/hund

Startpakke der indeholder diffusor til at sætte i stikkontakten samt en 30 dages refill. Dækker op til 70 m3 og anvendes i det rum, hunden hovedsageligt opholder sig. 

Hvad er ADAPTIL?
ADAPTIL er en kopi af det feromon som tæven udskiller, når hun ligger og dier sine hvalpe. Dette feromon (D.A.P.) laver et bånd mellem tæven og hvalpene og det skaber tryghed for hvalpene, når de sættes i nye situationer og færdes i ukendte omgivelser. Undersøgelser har vist, at en syntetisk analog af dette feromon skaber tryghed og velvære for både hvalpe og voksne hunde. ADAPTIL anbefales derfor til at forebygge og reducere utryghed og stressrelateret adfærd hos alle hunde såvel hvalpe som voksne. ADAPTIL har også vist sig at kunne gøre hvalpe og voksne hunde mere modtagelige over for adfærdsterapi og træning. Tilpasning til nye omgivelser (eller at håndtere midlertidige udfordringer) er potentielt stressende for de fleste hunde. Hos nogle hunde kan frygt og utryghed udvikle sig til fobier og stressrelaterede adfærdsforstyrrelser (lydfobier, separationsangst, osv.) ADAPTIL er en naturlig og nem måde hvorpå man kan afhjælpe stressrelateret opførsel hos hunde som f.eks.: Udfordrende situationer (fyrværkeri, høje lyde, at være alene hjemme), Tilvænning til nye omgivelser (nyt hjem, flytning, familieforøgelse eller nyt kæledyr) - Køresyge - ophold i hundepension mm. ADAPTIL fås som elektrisk diffusor, spray og halsbånd.

Brugsvejledning: Sæt diffusoren op i det rum, hvor hunden opholder sig mest. Diffusoren skal sidde vinkelret på kontakten og ikke bag eller under møbler. Stikkontakten skal være tændt hele døgnet. Diffusoren har fuld effekt efter ca. 24 timer og dækker 50-70 m2. En diffusor kan anvendes til i alt 6 flasker. 1 refill-flaske varer ca. 4 uger.