JUWEL HeliaLux Spectrum

Varenummer :helialuxsp_config
Pris fra:
1.399,00 kr

* Obligatoriske felter

På lager

OBS: Bestillingsvare

JUWEL HeliaLux Spectrum

Juwel HeliaLux Spectrum er et yderst effektivt LED lys med spektrum-teknologi. Lyset er udviklet med en avanceret og speciel SMD LED, der garanterer maksimal lysudbytte, som sikrer optimal plantevækst. Selvom du får maksimal lysudbytte kan du stadig opnå en energibesparelse på omkring 50%.

Det hvide lys i dette HeliaLux Spectrum LED armatur lyser dit akvarium op,  mens det røde, blå og grønne lys skaber maksimal kontrast i dit undervandslandskab ved at fremhæve farverne, så farverne bliver mere intense. Det perfekt koordinerede farvespektrum fremmer vitaliteten af dine fisk samt fremmer plantevæksten i dit akvarium. For at kunne styre dit HeliaLux Spectrum LED-armatur, har du brug for en Juwel SmartControl. Når du har sådan en, er der ingen grænser for design og kontrol i dit akvarium. 

Combilys: 
Dette super smarte HeliaLux har en kombination af det hvide lys på 9000 K og 6500 K, der sikrer plantevæksten. 

Farvet lys: 
Specielle rød, grøn og blå fuldspektret LED-dioder er blevet anvendt i HeliaLux Spectrum for at skabe intense farver og maksimal kontrast. 

Varmekontrol: 
Specielt udviklede aluminiumplader garanterer optimal varmeafledning, der sikrer, at du får det meste ud af dine SMD-LED'er i længere tid.

Anti Scratch:
For at beskytte lyset bedst muligt, er dioderne beskyttet af et stærkt glas, der er modstandsdygtig mod ridser.