JUWEL HeliaLux SmartControl (J48996)

Varenummer :J48996
1.199,00 kr

På lager

OBS: Bestillingsvare

JUWEL HeliaLux SmartControl (J48996)

Denne Juwel HeliaLux SmartControl gør det muligt for dig nemt at indstille og kontrollere dit HeliaLux Spectrum LED-armatur med din mobil, tablet eller computer via jeres WIFI. Du kan nemt styre dine individuelle daglige rutiner med denne browser-baserede brugergrænserflade ved hjælp af denne HeliaLux SmartControl. Du kan derved få adgang til dit akvarielys og styre det via jeres WIFI. 

Denne HeliaLux SmartControl gør det muligt for dig at tilpasse lyseforholdene i dit akvarium efter behov. Op til 16 lysfaser foruden tiderne for sol op- og nedgang kan programmeres komfortabelt og individuelt for hver dag, så det passer til jeres og fiskenes behov. Du kan hurtigt og let fastsætte lysstemningen eller farve i dit akvarie alt efter tidspunktet på dagen og skabe en unik atmosfære i din undervandsverden derhjemme med denne farveeffekt. På den måde kan du skabe et lys, som var det en solopgang eller et hvilket som helst lys på et givent tidspunkt af dagen. 

De frit justerbare farvekanaler tillader også at du kan sætte individuelle måneskinsindstillinger til at være specifikt og individuelt lavet. Den stabile WIFI-tilslutning gør det muligt for dig nemt at kontrollere og programmere din HeliaLux SmartControl fra din mobil eller anden smart-enhed, så du kan opholde dig hvor du vil i huset, og stadig kan kontrollere dit akvarielys. 

Du kan også tilkøbe HeliaLux Splitters, som tillader dig at tilkoble flere HeliaLux Spectrum LED-armaturer. Det gør, at du kan styre to armaturer fra den samme SmartControler. Denne SmartControl kan huske op til 8 lysprofiler, hvilket gør det muligt for dig at indstille dit akvarium efter individuelle daglige rutiner. På den måde behøver lyset ikke være ens hver dag. 

Du får også mulighed for LivePreview, der lader dig at se lysets intensitet, som du har indstillet og samtidig programmere lyset.