JBL Biotopol vandtilbereder

Varenummer :4014162013804_config
Pris fra:
49,00 kr

Ikke på lager

JBL Biotopol vandtilbereder

JBL Biotopol vandtilbereder i genopfyldningspakke omdanner vand fra hanen øjeblikkeligt og permanent til fiske- og plantevenligt akvarievand. Væsken neutraliserer problematiske stoffer i vandet og tilføjer nærende aloe vera og B-vitaminer - til sundt vand og sunde fisk.

For os der elsker akvarier er det tilrådeligt altid at have et middel til vandbehandling ved hånden. Ikke kun når dit akvarium skal indrettes skal man forbehandle vandet, før fisk og planter kan sættes ind i akvariet, men også når vandet skiftes. Derudover kan det være nyttigt at bruge vandtilberederen JBL Biotopol til at sikre et sundt biotop hvis fiskene har været syge, hvilket bidrager til, at de kan komme sig igen. Med JBL Biotopol påfyldningspakken er du veludstyret og kan nemt genopfylde eksisterende JBL Biotopol-flasker. Den sparer omkostninger og reducerer emballageaffald.

Uanset om det er fra flaske eller du har påfyldningspakken - produktet er det samme. Vandtilberederen JBL Biotopol tjener til neutralisering af skadelige stoffer af f.eks. vandhanevand, binder tungmetaller og ændrer farligt klor eller kloramin til uskadeligt klorid. For at pleje fiskenes hud, gæller, finner og slimhinder indeholder produktet Aloe Vera, og er beriget med B-vitaminer, som skal beskytte mod stress og kan styrke immunsystemet. Naturlige stoffer såsom fytokemikalier sikrer, at der skabes et naturligt biotop i akvariet, hvor fisk og planter føler sig helt tilpas.

JBL Biotopol i genopfyldningspakke er ideel til vandbehandling af ferskvandsakvarier, samt til bassiner med vandskildpadder og hvirvelløse dyr. Midlet virker øjeblikkeligt og permanent.

JBL Biotopol genopfyldningspakke i overblik:

  • Genopfyldningspakke til JBL Biotopol vandtilbereder

  • Mindre emballageaffald, færre omkostninger

  • Gør vand fra vandet egnet til planter og fisk

  • Anvendelsesområder: nyindretning af akvarium, vandskift, styrkelse efter fiskesygdomme

  • Neutraliserer problematiske stoffer såsom kobber, bly og zink samt klor og kloramin med det samme

  • Aloe vera: til pleje af fiskenes hud, slimhinder, gæller og finner

  • Forskellige B-vitaminer: beskytter mod stress og styrker immunforsvaret

  • Naturstoffer: plantestoffer, kolloider osv. bruges til at producere en naturnært biotop

  • Virker straks og permanent