ClariSea Fin Fleece (40m)

Varenummer :5060444553123_config
Pris fra:
135,00 kr

* Obligatoriske felter

På lager

ClariSea SK3000XL & SK5000XL FLEECE

Str Guide.

Small: ClariSea Fin Fleece (40m) til SK-3000XL

Large: ClariSea SK-5000 Fin fleece (40m) til SK-5000 / SK15

ClariSea-teamet har brugt mange måneder på at udvikle en ny mere effektiv fleece med lang levetid, og denne er nu frigivet som ClariSea XL Fleece med følgende fordele:

Øget strøm gennem medierne i længere levetid

  • Forbedret fjernelse af snavs til renere vand og mørkere ruller
  • Reduceret effekt på skumskum, når du først skifter en ny rulle
  • Forbedret vandmodstand i centrum engangskerne
  • 40 m rullelængde - 60% længere end de originale 25 m ruller
  • Fremstillet i Europa
  • 100% genanvendeligt polypropylen

Ved du, at der på hver Clarisea XL-rulle er det tilsvarende overfladeareal af det følgende antal standardfiltersokker.

 SK3000 XL - 75 x 4 "filterstrømper

SK5000 XL - 115 x 4 "filterstrømper

Omkostningsbesparelser

Tænk på, hvor ofte du har brug for at skifte dine filterstrømper!

Vasker du dem eller skifter dem, hvis ja, hvad er din tid værd hver 3-4 dage?

Utroligt, men sandt, sammenlign prisen på begge muligheder med dig selv, og du vil indse, hvorfor ClariSea Fleece Filter er så populært.

 

Det er ikke rigtigt korrekt at angive en mikronstørrelse for denne type filtermateriale, da det kan føre til forvirring.

Som alle fleece-filtre af denne type, inklusive posefiltre, reduceres størrelsen på partiklen, der fjernes af medierne, kontinuerligt, når fleece beskides.

Eksempel; med en 200 mikron filterstrømpe, den største partikel, der skal passere, når den er ny, er 200 mikron, men når medierne begynder at samle snavs, bliver hullerne blokeret, hvilket skaber mindre og mindre passager, og så samler posen mindre og mindre partikler ud. Det fortsætter med at gøre dette, indtil hovedtrykket ikke længere kan tvinge vand gennem de små huller, og det flyder over.

ClariSea fungerer på nøjagtig samme måde, bortset fra at i stedet for at løbe over og skulle skifte eller rengøre posen, ruller den automatisk videre for at udsætte et nyt stykke materiale. Den friske fleece tillader større partikler at passere igennem, og det snavsede materiale stopper mindre partikler.

Jo højere gennemstrømningshastighed gennem fleece, jo mindre tid vil rullen vare.

Forestil dig det som en stor gruppe mennesker, der prøver at forlade en bygning gennem en dør. Jo langsommere og mere organiseret de forsøger at forlade, jo lettere er det for enkeltpersoner at samles og udfylde små huller i mængden, som vand og små partikler, der finder vej gennem små huller i fleece.

Sammenlign dette med mennesker, der forsøger at gå hurtigt i panik, og der skabes kaos, så folk bakker op omkring døren, ligesom vandstanden bakker op og udløser svømmeren til at bevæge sig på rullen i ClariSea uden at den bliver fuldt mættet med smuds.

Trykket for at tvinge en så stor strømningshastighed af vand gennem en sådan fin fleece er skabt af hovedets højde af vandet i ClariSea-enheden over vandstanden i sumpen. 

Jo højere denne forskel er mellem de to niveauer, jo højere er hovedtrykket, og jo lettere er det at tvinge den samme mængde vand gennem mindre og mindre huller, der dannes, når fleece blokerer. Den perfekte højde ville derfor være med åbningen til lyddæmpningspladerne ca. 1-2 cm (1 / 2-1 ") under vandoverfladen. (På testene for diagrammet 'flow vs filterlevetid' er bunden af ClariSea blev nedsænket 11 cm under overfladen).

Jo dybere Clarisea sidder i vandet, jo mindre er der et pres på hovedet for at tvinge vand gennem fleece og derfor kortere rullens levetid.

Faktorer, der påvirker fleecens levetid, er:

1 - Vandstrøm (volumen)

2 - Filterinstallationshøjde over vandet.

3 - Beskidt tank.

På de fleste akvarier vil du opdage, at de fungerer som store bosættelseskamre, og at partikler af mad, detritus og døde bakterier sætter sig i sandet eller underlaget. Clariseaen fjerner dette affald fra vandet, før det får en chance for at bundfælde sig, men fjerner også sedimenter fra underlaget, når det omrøres af fisk eller manuelt. 

Rullerne i de tidlige dage kan vare kortere tid og skal ses længere og længere, når tanken rengøres.

4 - Grådig fisk

Tanke med høje strømpe masser af sultne fisk vil snavse rullen hurtigere, men hold dit akvarium glitrende rent, mens du fjerner uspist mad, før det går i stykker.

5 - Overdreven kulstofdosering

Kulstofdosering virker ved at dyrke bakterier i vandsøjlen, der derefter eksporteres ud af systemet ved skumning eller filtrering. Overdreven dosering af kulstof kan resultere i bakterielle blomstringer, der ses som en let uklarhed i vandet. ClariSea-fleece er fin nok til at fjerne disse bakterier fra vandet, men når den er i store mængder, vil den blinde fleece og reducere dens levetid. Hvis du bemærker dette, foreslår vi langsomt at reducere mængden af ​​tilsat kulstofkilde. Ligeledes vil installationen af ​​ClariSea efter et nitratfilter også reducere levetiden og give en bleg farvet rulle fra de hvide bakterier.