Zylkéne

Varenummer :3605874332393_config
Pris fra:
199,00 kr

* Obligatoriske felter

På lager

Hunde og katte kan opleve uro og utryghed i mange af de situationer, der optræder naturligt i hverdagen. Zylkène er et velsmagende fodertilskud, som er udviklet til at hjælpe hunde og katte til bedre at kunne klare situationer, som medfører uro og utryghed (F.eks. alene hjemme problemer, torden, fyrværkerilyde, pensionsophold).

Zylkène gør det lettere for hunden/katten at tilpasse sig ændringer i dens liv og nære omgivelser.

Produktet kan anvendes i en kortere eller længere periode. Kapslen kan åbnes og det vandopløselige pulver blandes med hundens eller kattens mad eller en godbid. Kapslerne kan også gives hele direkte i munden eller maden.

 

Dosering: Anvendt dosis er 15 mg/kg. Til de fleste hunde er én dosis dagligt tilstrækkeligt, men i nogle situationer kan to daglige doser være nødvendige. 

 

Hvad er Zylkène: Mælk indeholder mange næringsstoffer, som alle er vigtige for den optimale ernæring af nyfødte og spæde individer. Mælken også har en beroligende og afslappende effekt på nyfødte og spæde. Mælk indeholder mange forskellige proteiner, her iblandt kasein. Når nyfødte og spæde individer nedbryder (spalter) kasein i deres tarm, gøres det ved hjælp af enzymet trypsin, og herved “frigøres” særlige peptider (mindre dele af proteinet), som er bioaktive. Voksne dyr og mennesker spalter kasein ved hjælp af enzymet pepsin og her frigøres ikke de samme peptider. Bioaktive peptider er små dele af proteiner, som har en virkning i kroppen ud over den ernæringsmæssige. Når kasein spaltes af trypsin i tarmen, “frigøres” det bioaktive peptid Alpha-casozepin, der transporteres fra tarmen til blodbanen, og som herved har en beroligende og afslappende effekt. 
Fodertilskuddet Zylkène indeholder alpha-casozepin. Det er kun spæde individer, som har enzymet trypsin i deres tarmkanal, og derfor har mælk ikke samme beroligende og afslappende effekt hos voksne. 
 
Der anvendes ingen kemikalier i forbindelse med fremstillingen af Zylkène. Alpha-casozepin dannes når kasein fra komælk behandles med trypsin og herefter frysetørres.