TROPICAL Spirulina Forte 36%

Varenummer :5900469772362_config
Pris fra:
73,00 kr

* Obligatoriske felter

På lager

Tropical Spirulina Forte 36%,

Fuldfoder til akvariefisk.

Et flagefoder der med sit høje indhold (36%) af Spirulina platensis, er et af de, videnskabeligt baseret, mest værdigvulde til brug ved opdræt og hold af akvariefisk.
Foderet kan speciel anbefales til de algeædende afrikanske cichlider, eller som supplement til planteædende fisk med stort næringsbehov.
Spirulina alger er et laboratorietestet kosttilskud, anvendt i såvel den humane ernæring som i specielle foderprodukter til dyr. Spirulina har en meget positiv effekt på levende organismers funktion, det forbedrer stofskiftet, såvel som immunforsvaret. Derudover indeholder spirulina karotener der i organismen, kemisk omdannes til astxanthin. Astaxanthin forbedrer fiskens farver markant ved at aktivere xantophorer og erythrophorer. Desuden indeholder spirulina protein af en høj kvalitet, aminosyrer, umættede fedtsyrer, vitaminer og mineraler, alle i let optagelige former.
Spirulina påvirker tydeligt, helbred, vækst og vitalitet hos akvariefisk. Øget aktivitet og kraftigere farver vil kunne bemærkes efter blot ca. 14 dages brug med regelmæssig fodring.

Bestanddele:
Alger (Spirulina platensis min. 36%), vegetabilsk proteinekstrakt, vegetabilske biprodukter, fisk og fiskebiprodukter, korn, bløddyr og skaldyr, kød og animalske biprodukter, gær, olie og fedtstoffer, mineralsk foder.

Tilsætningsstoffer:
Vitaminer, provitaminer og kemisk veldefinerede stoffer med tilsvarende virkning.
Vit. A 38.200 IU/kg
Vit. D3 2.100 IU/kg
Vit. E (alpha-tocopherol acetate) 130 mg/kg
Vit. C (ascorbinsyre fosfat) 540 mg/kg
Farvestoffer, antioxidianter - EU-tilladte tilsætningsstoffer.

Forbindelser af sporestoffer:
E1 Jern 42 mg/kg
E6 Zink 11,5 mg/kg
E5 Mangan 9 mg/kg
E4 Kobber 2,1 mg/kg
E2 Jod 0,26 mg/kg
E8 Selen 0,26 mg/kg
E7 Molibden 0,06 mg/kg
E3 Kobolt 0,01 mg/kg
Lecitin, farvestoffer, antioxidianter

Analytiske bestanddele:
Råprotein 48%
Råfedt 6%
Træstof 3%
Vand 7%