TR Trærod mopani

Varenummer :4011905898216_config
Pris fra:
Specialpris 34,30 kr
Pris: 49,00 kr

* Obligatoriske felter

På lager

TR Trærod mopani

En Mopani trærod er et stykke af Afriak med ind i dit akvarium eller terrarium. Rødderne er meget forskellige i type. Nogle er flade, andre er tredimensionelle. Man kan lave de flotteste landskaber med dissse rødder. 

Ingen af de fine trærødder ligner hinanden, så de kan kombineres på mange måder og unikke akvarielandskaber fremtrylles.  Det vigtigste aspekt er, at disse rødder giver et meget naturligt look og et smukt og kontrastrigt landskab.

De sandblæste stykker Mopani-træ tiltrækker opmærksomhed på grund af deres bugtede form, men sikrer samtidigt også de små akvariebeboerne mange gemmesteder - især hvis du sætter flere stykker træ ved siden af hinanden. Træet er relativt tungt og synker derfor til dels med det samme.

Bemærk:
Da dette er et naturprodukt og hvert element er unikt, kan der være små forskelle hvad angår størrelse, form og farve i forhold til billederne.

Vær ligeledes opmærksom på, at rødderne i starten kan afgive huminsyre til vandet, hvilket ses som en gullig farve. Hvis du skifter 20%-30% af vandet indenfor den første uge og bruger aktivt kul som filtermateriale forbedrer vandkvaliteten sig indenfor kort tid.