Kw Ørredolie 1 l

Varenummer :5705574026405
249,00 kr

På lager

KW Ørredolie er en naturlig fiskeolie, produceret af 100 % friske råvarer, der har et højt indehold af alle de sunde fedtsyrer (omega- 3, 6, 7, 9 og 11).
Fordelingen af fedtsyrerne er som i fisken.
Omega-3: ca. 15-20%
Omega-6: ca. 10%
Omega-7: ca. 6-8%
Omega-9: ca. 25 %
Bæredygtighed.
Omega fedtsyrer er sunde for dine dyr, men det er et kendt faktum at verdenshavene ikke er en uudtømmelig kilde af de fisk, som indeholder de sunde omega fedtsyrer. Derfor er der stadig større fokus på at skabe alternative bæredygtige og miljøvenlige kilder.
Yderligere er havet ikke længere så rent som det var engang, og tung industri har gjort at vildtlevende fisk i dag optager store mængder tungmetaller, PCB og dioxiner.
KW Ørredolie er udvundet fra danske regnbueørreder, som er opdrættet i rent dansk grundvand – fri for forurening.
KW Ørredolie er produceret af 100 % bæredygtig, sporbar og miljøvenlig udnyttelse af restprodukter fra dansk fiskefilet-produktion til humant konsum.
Regnbueørredernes foder består af en kombination af marint råstof (primært danske arter som tobis, blåhvilling mv., da det skal være bæredygtige arter), samt vegetabilske kilder (non-GMO) og vitaminer/mineraler.
Effekter:
- Modvirker kløe og tør hud.
- Medvirker til en sund og blank pels.
- Er med til at øge stofskifte, appetit og energi.
- Sundt for led, kredsløb og nyrefunktion.
- Er med til at styrke immunforsvar og forplantning.
KW Ørredolie er garanteret fri for tilsætningsstoffer, kunstige farvestoffer, kemikalier og antibiotika fordi:
Hele værdikæden kontrolleres fra rogn til olie. Vi ved hvor fisken kommer fra, hvordan den lever, spiser, slagtes og presses til olie.
Vandkvalitet og fisk analyseres løbende - derudover analyseres olien for forureninger, tungmetaller, etc.
KW Ørredolie har en ekstraordinær høj friskhedsgrad fordi:
Vejen fra fisk til olie er hurtig og kort. Når ørrederne er fanget, bliver de fileteret samme sted, hvorefter de straks ekspederes videre til koldpresse-maskinen, hvor olien udvindes. Denne maskine står også på samme sted. Denne korte produktionsproces bevirker at det høje indhold af omega fedtsyrer og vitaminer ikke går tabt i en transportfase, til havs eller på land. Hele produktionen foregår på samme sted i Danmark, til gavn for miljøet.