Senge og bure til katte

Katte er på den ene side ganske aktive og legesyge dyr, der gerne går på opdagelse i deres omgivelser og strejfer omkring. Men når katten er hjemme i trygge omgivelser, er det vigtigt, at den har god adgang til fred og ro samt masser af afslapning. Hos Avifauna forhandler vi et bredt udvalg af diverse kattekurve, senge og bure, der kan sørge for netop dette.

Denne type møbler kan med fordel stilles i et roligt hjørne af hjemmet, så katten ikke bliver forstyrret. Herunder kan du se vores fulde udvalg af kattekurve, senge og bure, der egner sig til afslapning og giver katten mulighed for at lade batterierne op til mange timers leg og aktivitet.

Forkæl din kat med bløde kattekurve

Din kat fortjener selvfølgelig det bedste. Derfor har vi sørget for at udvælge de blødeste og mest behagelige kattekurve og senge, så din kat kan få maksimal komfort. I vores udvalg finder du bl.a. vamsede hyggehuler, der kan fungere som både soveplads, men også som et sted til afslapning i løbet af dagen. Disse fås i afdæmpede farver, der passer godt ind i et moderne hjem, og de kan tilmed vaskes på 30 grader.

Du kan også få smarte hyggehuler, der let kan ændres til en seng. Det betyder, at den kan bruges som gemmested om dagen, men samtidig hurtigt omdannes til en åben seng ved at folde hulen sammen. En smart og funktionel løsning. Foruden vores bløde kattekurve og huler forhandler vi også transportbokse. Boksene er udformet på forsvarlig vis med god ventilation samt en holder til sikkerhedssele, hvis du skal have din kat med i bilen.

Vi tilbyder også en bred vifte af bløde og lækre fleecetæpper, som kan anvendes til mange forskellige formål. Ønsker du f.eks. at undgå kattehår i sofaen, er det oplagt at beskytte møblerne med et blødt tæppe, ligesom du kan bruge det som ekstra indlæg i enten kattekurven eller transportboksen. Med vores store udvalg af senge, bure og kattekurve kan du derfor uden problemer indrette en sove- og afslapningsplads som enhver kat vil elske at slænge sig i.

Avifauna – Vi har alt til selv den mest kræsne kat

Hos Avifauna ønsker vi at være din foretrukne online dyrehandler. Det betyder, at du udover kattekurve også finder et stort sortiment af øvrige katteartikler med alt fra halsbånd, kattefoder og legetøj til plejeartikler, kattetoiletter og madskåle. Vi har med andre ord alt, hvad du har brug for til at holde din kat sund, aktiv og glad.

Sidder du inde med spørgsmål, eller har du brug for hjælp til at vælge det rette produkt til netop dit kæledyr, så sidder vi klar til at hjælpe og vejlede dig. Tøv derfor ikke med at give os et kald på tlf. +45 74 67 81 31 eller send en mail på mail@avifauna.dk. Du kan også henvende dig via vores kontaktformular, hvorefter vi vender tilbage hurtigst muligt. Er du i nærheden af Kruså, er du også mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik på Egelund 11.