Gummilegetøj

De mange fordele, som hundelegetøj har i en hunds liv, er ikke til at tage fejl af – det gælder især gummilegetøj. Ved leg får hunden brændt energi af, og den får samtidig stillet sine sociale behov, hvis legen foregår i selskab med mennesker eller andre hunde. Derudover bliver de fleste hunde afslappede og mere rolige efter leg og aktiviteter til glæde for både hund og ejer.

Gummilegetøj er en genganger blandt mange med hund. Hos Avifauna forhandler vi flere varianter, fx bolde, ringe og discs. Du finder også gummilegetøj, der kan fyldes med godbidder, så hunden skal arbejde for at få lækkerierne. Vi forhandler også produkter, der optimerer og vedligeholder hundens mundhygiejne i sammenspil med leg. Sådant legetøj er udstyret med myntesmag og masserer hundens tandkød, mens den leger.

Hos Avifauna har vi et bredt udvalg af gummilegetøj, som både er solidt og samtidig attraktivt hos hundene. Tjek vores udvalg ud nedenfor og find din favorit.

Stil din hunds behov for at tygge med gummilegetøj fra Avifauna

De fleste hunde har trang til at ville tygge i alt – og det er de færreste genstande i hjemmet, der kan holde til dette. Avifauna anbefaler derfor gummilegetøj til din hund, så den får stimuleret sin tyggetrang, uden at det går udover fx dine sko og jakker.

Et godt bud på et stykke bidelegetøj til din hund er vores massive gummiring, som hunden kan bide i og om. Hos Avifauna finder du gummiringen i en stærk gul farve, som skelner bidelegetøjet fra de fleste andre omgivelser, hvilket gør den let at finde. Derudover fås gummiringen i to størrelser og kan derfor bruges af små som store hunde.

Et andet bud på et stykke bidelegetøj er vores Trixie-bold, som findes i flere størrelser. Dette legetøj består både af en gummibold og en robust snor, som giver din hund flere teksturer at mæske sig i. Med snoren har du også noget at holde fast i, så din hund får lidt modstand, mens den bider i og ud efter gummibolden.

Miljøvenligt hundelegetøj i naturgummi

Størstedelen af det gummilegetøj, vi forhandler hos Avifauna, er fremstillet af naturgummi. Én af fordelene ved naturgummi er blandt andet, at det er et naturligt, plantebaseret materiale og en vedvarende ressource. Derudover er materialet biologisk nedbrydeligt, når det udsættes for sollys, fugt og frisk luft.

Én anden fordel ved legetøj af naturgummi er, at produkterne har en stor slidstyrke. Gummilegetøjet kan altså sagtens holde til, at hunden gnaver i det i længere tid, sådan som hunde ofte gør. Det slidstærke naturgummi har desuden den virkning, at gummilegetøjet genvinder dets oprindelige form efter ydre påvirkning, som fx bid og vrid.

Kæmpe udvalg af legetøj til din hund hos Avifauna

Husk, at vi hos Avifauna har et bredt udvalg af diverse legetøj til hunde. Tjek vores sortiment af hundelegetøj ud, og find det legetøj du og din hund vil nyde godt af. Skulle du have spørgsmål til nogle af vores produkter, hvad end det er om legetøjet eller andet til din hund, så er du altid velkommen til at kontakte os.