Legetøj til fugle

Alle kæledyr kan have behov for leg, stimulans og aktivitet, og fugle er ingen undtagelse. Skal undulaten, kanariefuglen eller papegøjen derfor aktiveres og stimuleres, mens den sidder i buret, så er legetøj til fugle den nemmeste måde at gøre dette på.

Der findes rigtig mange produkter inden for kategorien fuglelegetøj, så det er ofte smag og behag, hvad man som fugleejer vil gå efter. Det kan også afhænge af, hvad man synes er mest dekorativt, når det gælder fuglebursindretningen. Legetøj til fugle fås både fremstillet i plast, akryl, bomuld, reb, kunststof eller fremstillet i træ- og naturmaterialer. Se gerne nærmere på udvalget herunder på denne side.

Legetøj til fugle i mange materialer

Ligesom børn kan have præferencer overfor et bestemt stykke legetøj, kan fugle det også. Det er ikke til at vide, hvad det lige er, der gør, at noget legetøj er bedre end andet. Derfor finder du hos Avifauna et bredt sortiment af legetøj til fugle. På den måde kan du finde noget, der burde falde i din fugls smag.

Find bl.a. et udvalg af bomuldslegetøj til dine fjerklædte venner. Bomuld er et yndlingsmateriale for mange fugle, da det giver dem mulighed for at tygge og rive i det. Vores legetøj udgør på ingen måde en risiko for din fugl, selvom den skulle rive små stykker af det.

Er du mere til legetøj af træ og naturmaterialer, er det selvfølgelig også noget, vi fører. Her kan du bl.a. købe tovtårne, klatrekryds og trægynger, der kan pryde fugleburet og aktivere din fugl.

Find alle former for fugleartikler hos Avifauna

Foruden fuglelegetøj til undulater, papegøjelegetøj og legetøj til andre fuglearter, forhandler vi hos Avifauna et stort udvalg af alverdens fugleartikler. På den måde skal du kun ét sted hen for at finde alt, hvad du skal bruge til din fugl. Det er også særligt nyttigt, hvis du skal anskaffe dig din første fugl og mangler alt udstyr, så du ikke skal rende byen tynd for at finde de nødvendige ting. I udvalget finder du bl.a. fuglebure, bundmateriale, foder- og drikketrug, fuglefoder, redekasser, plejeremedier til fugle og meget, meget mere.

Kan vi hjælpe med noget?

Hos Avifauna sætter vi god kundeservice i højsædet. Derfor tilbyder vi gratis fragt på alle ordrer over 299 kr., og sørger for at hele 85 % af vores ordrer sendes afsted inden for 48 timer. Skulle du have spørgsmål, står vores medarbejdere desuden klar til at hjælpe dig godt videre alle hverdage, så du ikke skal vente for længe med at bestille det nødvendige hjem til dit kæledyr.

Du er altid velkommen til at kontakte os, skulle der opstå spørgsmål til vores produktsortiment eller en allerede bestilt ordre. Det gælder selvfølgelig også, hvis du blot ønsker lidt vejledning, inden du kan lægge en bestilling. Du kan ringe til os på telefon +45 22 44 01 35 eller skrive en mail til mail@avifauna.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.