Forsendelse

Forsendelse Danmark:


Vi afsender bestillinger med eksterne transportører, primært Postnord ved pakker, og vognmand ved store eller tunge ting. Vi har derfor ingen indflydelse på leveringstidspunktet, da dette afhænger af transportøren og deres ruteplanlægning. Dette gør at vi ikke kan tilbyde levering indenfor bestemte tidsrum, og chaufføren ringer ikke for at aftale noget. Ønskes varerne stillet for modtagers egen risiko på adressen, angives dette kort og præcist under bemærkninger til ordren. F.eks: Må stilles i garagen, eller bare: Må stilles på adressen, så vil chaufføren finde det bedste sted efter forholdene. Bemærk venligst at Postnord ikke er forpligtet til at stille pakker på adressen, hvis modtager ikke har indgået en aftale om modtagerflex med dem. Så selvom vi skriver at de må stille pakken, er det ikke sikkert, at det sker, hvis ikke der er modtagerflex på adressen, derfor er det ikke vores ansvar, hvis pakken skal afhentes på posthuset eller efterfølgende sendes retur. Letfordærvelige varer som f.eks. frostfoder, sendes på købers egen risiko, og vi kan ikke stilles til ansvar for forsinkelser eller lignende under transporten, som ødelægger varen.

Vi sender den førstkommende hverdag efter at du har bestilt / betalt dine varer, såfremt vi har dem på lager. Ellers får du besked pr. mail.

Reklamation over fragtskader, varer som er defekte ved modtagelsen, eller mangelfuld levering, skal ske indenfor 3 dage efter modtagelse, ellers vil reklamationen ikke blive accepteret.

Husk derfor at kontrollere dit indkøb grundigt ved modtagelsen.

Når du betaler via banken: HUSK at opgive ordrenummeret!

Post Nord - Direkte til din dør, hvis ingen er hjemme, bliver forsendelsen leveret til nærmeste posthus.

Post Nord

Fra  0 til højst 10 kg:    DKK  75,00

Fra 11-30 kg:  DKK 85,00

Bemærk: Bestilles der flere fragtpligtige varer, som enkeltvis vejer under 30 kg, kan det være en fordel at bestille dem på flere ordrer, for at spare fragt, da shoppen ikke kan skelne i mellem om vægten kan deles og sendes som pakkepost, eller det skal sendes som pallegods.

Kurertjenesten

Hvis ikke du er på adressen når kurér kommer med dine varer, vil de typisk blive stillet af. Husk det er på  "eget ansvar" - gælder dog ikke tunge ting som f.eks akvarier, terrarier mm - her skal der altid være en person til at hjælpe med at læsse af.
30-200 kg. = 399 kr.
200-400 kg = 499 kr.
400-700 kg = 899 kr.


Forsendelse udland:

Sendes for modtagers egen risiko!
Der kan ikke sendes forsigtig, expres eller kurértjenesten !

Kœre udenlandske kunder:
Bestilling online momsfrit ved: "afhenter i butikken" - kan IKKE lade sig gøre.
For online gælder KUN momsfrit hvis varer skal sendes.
Hvis I fysisk kommer i vores butik og handler, så skal I betale momsen.
I skal, når i indfører varerne i jeres hjemland, henvende jer til tolderne og angive disse varer. Her får I et toldstempel på bon eller faktura som fremsendes til Avifauna - tillige med jeres SWIFT / IBAN. Momsbeløbet vil herefter blive sat ind på kontoen i jeres bank.

Post Nord Momsfri forsendelse til Færøerne, Island og Grønland.

Maks. mål: Længde + omkreds = 300 cm
Maks. længde: 200 cm

Forsendelse til Norge:
0-30KG 575,- - Inkl. Fortoldning. Forsendelsestid: 2-5 Dage

Forsendelse til Island:
0-30KG 199,- - Forsendelsestid: 8 Dage

Forsendelse til Sverige:
0-30KG 90,- - Forsendelsestid 2-4 Dage

Forsendelse Grønland:
0-5 kg: DKK. 1470,00
5-10 kg: DKK. 1785,00
10-15 kg: DKK. 2100,00
15-20 kg: DKK. 2415,00 - Alle pakker til Grønland bliver sendt med fly! - Forsendelsestid til Grønland med Post Nord - 3-6 Dage.

For en eventuel billigere fragt til Grønland, kontakt venligst:

Royal Arctic Logistics A/S Aalborg