Flexadin Plus Mini

Varenummer :3605874403178_config
Pris fra:
155,00 kr

* Obligatoriske felter

På lager

Flexadin Plus Mini er et yderst praktisk og effektivt ledprodukt til den lille hund eller kat. Produktet er lavet som en smart blød tyggebid der spises med stort velbehag at de fleste – faktisk elsker mere end 96% af hundene og 80% af kattene dem.
Flexadin Plus Mini indeholder de kendte komponenter som Glukosamin (udvundet fra skaldyr) samt Chondroitin der fungerer som gode byggesten til dyrets ledbrusk.

Derudover indeholder de gode Omega 3 fedtsyrer der støtter stofskiftet i leddene. Der er tilsat DHA således kattene får den optimale forudsætning, da de kan have svære ved selv at omdanne denne.
For at holde leddene friske og rørlige kan tilførslen af gode antioxidanter såsom Vitamin E være gavnlige.

I Flexadin Plus Mini får du det interessante og effektive Djævleklo (Harpagophytum) der er kendt for sin hurtige og effektive lindrende effekt. Djævleklo anvendes af mange phytoterapeuter (urteterapeuter) som førstevalg ved udfordrede led.
Flexadin Plus Mini kan anvendes til alle små hunde og katte hvor der ønskes at støtte op om et sundt og velfungerende bevægeapparat.

Det er yderst praktisk i sin brug og kan med fordel benyttes til de overvægtige dyr, da hver tyggebid blot vejer 1,5 gram.

doseringflexa

Aktive ingredienser:
Glucosamine Hydrochloride (shellfish) •Methylsulfonylmethane (MSM) •Creatine Monohydrate •Perna canaliculus (source of Chondroitin Sulfate) •Omega-3 Fatty Acids (source of EPA and DHA) •Ascorbic Acid (Vitamin C) •Proprietary Blend: Zinc Sulfate, Manganese Sulfate, Alpha Lipoic Acid, Citrus Bioflavinoids, Grape Seed Extract, Sodium Selenite

Lidt information om slidgigt:
Slidgigt er en almindelig lidelse hos ældre hunde. Slidgigt er en brusklidelse, hvor brusken langsomt degenererer og kan forsvinde helt. Ledvæsken bliver samtidig mere tyndflydende og mister derved noget af sin smørende effekt. Kroppen reagere ved at ledkapslen fortykkes og bliver stiv, hvilket nedsætter leddets bevægelighed. Knoglerne nær leddet får nydannelser i området.

Slidgigt kan opstå i alle led, men ses hyppigst i de store led: hofte-, skulder-, knæ- og albueled. Slidgigtopdeles i primær slidgigt, som man mener opstår som følge af almindeligt slid på benet, og i sekundær slidgigt. Ved sekundær slidgigt opstår slidgigt som følge af en anden belastning af leddet, f.eks. HD, patellaluksation, et traume, betændelse i leddet eller lignende.

Flexadin kan afhjælpe din hund og give den et liv uden store smerter og i nogle tilfælde, helt komme af den gængse smertestillende medicin.