Akvastabil Lumax LED Armatur Plant

Varenummer :5701883299554_config
Pris fra:
549,00 kr

* Obligatoriske felter

På lager

Dette er en bestillings vare

AkvaStabil Lumax LED armatur (LUM1230WB)

Forbrug: 38W
Mål: 1230 x 58 x 13 mm (LxBxH)

LUMAX:
Vores nyeste LED-belysning er specielt udviklet til brug sammen med MOVE og FUSION akvarierne.

Gennemtænkt design:
Den slanke konstruktion gør det let at placere LED-armaturet under akvariets låg, og har du et stort lysbehov er der plads til mange armaturer ved siden af hinanden. 

Et bedre miljø:
Den specielt udviklede "PLANT" indeholder en sammensætning af dioder der fremmer planternes vækst og fremhæver fiskenes røde og blå farver. PLANT reducerer virkningen fra gulfarvning af vandet og giver akvariet et frisk og rent udtryk. Den rent hvide variant, kan med fordel bruges i kombination med de andre typer til at øge den generelle lysmængde i akvariet.

Energieffektiv:
Med dens meget høje lysudbytte på ca. 120 lumen/W hører den hvide variant til blandt de mest energieffektive akvariebelysninger på markedet.

100% vandtæt:
LUMAX er 100% vandtæt da alle dioder og elektriske forbindelser er beskyttet af et fint lag ultraklar silicone. Den klare plastplade der dækker for dioderne yder en ekstra beskyttelse mod vandsprøjt, og gør det let at holde armaturet rent.

PLANT:
Den specielle "PLANT" har dioder i forskellige farver: hvid, rød, blå samt en specielt udviklet varm hvid, der sikrer en meget høj farveægthed og masser af lys i det røde spektrum. Spektrum analysen af PLANT viser tydeligt den høje andel af rødt og blåt lys, der fremmer planternes fotosyntese. Den reducerede mængde gul og orange undertrykker oplevelsen af“gult vand” i akvariet.

 

Strømforsyning (ikke inkluderet)