AKVASTABIL Fusion kabinet/skab hvid

Varenummer :5701883292104_config
Pris fra:
Specialpris 881,30 kr
Pris: 1.259,00 kr

* Obligatoriske felter

På lager

OBS: Denne vare indgår ikke i gratis fragtberegning.

AkvaStabil Fusion kabinet/skab  hvid (AK10080W)

Mål: 80 x 40 x 69 cm
Antal af låger: 2
Justerbare ben: 6

Møbler til FUSION
Akvariemøblerne til FUSION er designet til det moderne hjem og til det moderne menneske. Det minimalistiske design med de store rolige flader i kombinationen med den elegante aluminiumsprofil mellem lågerne gør FUSION møblet til en sikker vinder.

Materialer:
FUSION møblerne er fremstillet i en solid hvid melaminplade. De bærende dele er 19mm tykke og låger og hylder 16mm. Det karakteristiske afstandsstykke mellem lågerne er en massiv aluminiumsprofil med integrerede false, der gør det let at få fat i lågernes kanter. Der er limet kantbånd på alle møblets kanter. Også dem der ikke ses! På denne måde er FUSION møblerne ekstra godt sikret mod vand- og fugtskader.

Gennemføringshuller:
På bagsiden af møblerne finder du to store gennemføringshuller. Dem kan du bruge til at føre ledninger og filterslanger ind og ud af skabet. Ligeledes er der et hul i skillepladen, således at du let kan trække ledninger og slanger mellem skabets indvendige rum.

Justerbare fødder:
Alle FUSION møbler er forsynet med kraftige integrerede fødder, der let justeres indefra skabet, selv efter at akvariet er stillet op. Husk at være yderst agtpågivende ved opstilling på eftergivende trægulve. Stilleskruerne overfører vægten og dermed trykket på nogle ganske små områder (punktbelastning), hvilket kan få gulvbrædderne til at sætte sig med tiden.

Hylder:
Alle FUSION møblerne leveres med to eller tre hylder, som du kan placere hvor du har lyst.